Antonia Tucheac
www.macnetize.com
Maybelline Baby Lips, in sfarsit in Romania. Cateva impresii despre cele cinci asteptate
Nu cred ca mai e cineva care sa nu fi auzit ca faimoasele si atat de indragitele balsamuri de buze Baby Lips de la Maybelline au ajuns in Romania. Cam de o saptamana le tot incerc, am si un preferat, si vreau sa va povestesc putin despre ele.

Albastru, galben, roz, portocaliu, mov. Astea-s cele cinci culori in care vin sa ne incante cele cinci balsamuri de buze Baby Lips. In afara de faptul ca sunt delicioase si au acel ceva de te face sa le vrei pe toate? Ei bine, au o formula unica, prin care o planta mica, dar voinica, pe numele ei centella asiatica, e pusa alaturi...
Nu cred ca mai e cineva care sa nu fi auzit ca faimoasele si atat de indragitele balsamuri de buze Baby Lips de la Maybelline au ajuns in Romania. Cam de o saptamana le tot incerc, am si un preferat, si vreau sa va povestesc putin despre ele. Albastru, galben, roz, portocaliu, mov. Astea-s cele cinci culori in care vin sa ne incante cele cinci balsamuri de buze Baby Lips. In afara de faptul ca sunt delicioase si au acel ceva de te face sa le vrei pe toate? Ei bine, au o formula unica, prin care o planta mica, dar voinica, pe numele ei centella asiatica, e pusa alaturi... Toate acestea ofera o hidratare de pana la opt ore, rezultat confirmat si de test de auto-evaluare, realizat de 105 femei. Acesta a mai aratat ca, dupa patru saptamani, buzele sunt cu 82% mai puțin uscate, cu 94% mai putin aspre, cu 77% mai elastice.
Beauty By Jules
www.beautybyjules.ro
Baby Lips by Maybelline
Dependenta de buze perfect hidratate
Stiti deja ca Maybelline a adus si in Romania balsamurile de buze Baby Lips, nu? De luna aceasta le gasiti in magazine si eu m-am “jucat” cu fiecare dintre variantele disponibile în ultimele 2 saptamani.

Un balsam a ramas pe noptiera, unul este pe birou, iar alte 3 sunt prin portfardurile pe care le tin in geanta. Am devenit un pic dependenta de ele, recunosc.

Ce este asa deosebit la ele? Formula contine Centella Asiatica, o planta erbacee cu puternice proprietati antioxidante si efect de racorire, unt de shea si...